Læserbrev: Flere videregående uddannelser i Holbæk Kommune

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Flere videregående uddannelser i Holbæk Kommune

Uddannelse til alle unge er altafgørende for fremtiden for Holbæk Kommune. Derfor skal vi investere i dette område, og sikre at flere unge kommer under uddannelse. For at vi bliver et mere attraktivt sted at bo, kræver det først og fremmest at vi åbner op for flere videregående uddannelser og ungdomsboliger, der er til at betale.

Vores uddannelser til lærer og pædagog blev desværre lukket efter sammenlægningen til University College. Det er en udvikling, som jeg vil være med til at vende. Holbæk Kommune er trods de større økonomiske udfordringer en god kommune, men hvis det også skal være en kommune for de unge, kræver det at vi investerer i at skabe videregående uddannelser. Sammen med vores lokale folketingsmedlem, Kaare Dybvad, vil jeg være med til at sikre, at vi får flere videregående uddannelser tilbage. Sygeplejeruddannelsen er næsten allerede på plads, men vi skal også arbejde for læreruddannelsen og for at sikre, at vi får videregående uddannelser, der retter sig mod vores private arbejdspladser. Det kunne f.eks. være bygningskonstruktører til de mange byggevirksomheder. Første skridt mod at sikre flere uddannelser, er at vi prioriterer det i byrådet. Det vil jeg gerne være garant for, hvis jeg bliver valgt.

Derya Tamer
Byrådskandidat for Socialdemokratiet i Holbæk Kommune. Nr. 6 på liste A.

Denne artikel er publiceret den 14. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply