Bibliotekerne får ny leder

1. december tiltræder Piet Dahlstrøm-Nielsen jobbet som ny leder for bibliotekerne. Foto: Holbæk Kommune.


Den 1. december tiltræder Piet Dahlstrøm-Nielsen jobbet som ny leder for bibliotekerne i Holbæk Kommune.

Den nye biblioteksleder har tidligere været ansat på Københavns Hovedbibliotek, hvor han blandt andet har været leder af Afdeling LÆR. Før dette har han blandet andet været leder af udviklingsenheden på Slagelse bibliotekerne.

Piet Dahlstrøm-Nielsen er uddannet som bibliotekar ved Danmarks Biblioteksskole i København i 199 og har siden taget diverse videreuddannelser i biblioteksledelse og projektledelse, herunder en diplomuddannelse i ledelse i 2012.

Privat er Piet Dahlstrøm-Nielsen gift med Birthe Lien fra Norge. Tilsammen har de tre børn på 21, 19 og 13 år. Familielivet fylder meget, men der er også plads til at spille DM i bordfodbold og til ture ud i det københavnske kulturliv.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, som har indstillet Piet Dalstrøm-Nielsen til ansættelse ud af den 22 ansøgere, som var til stillingen.

– Piet Dahlstrøm-Nielsen er stærk på relationer og ordentlighed – både i forhold til egen organisation, men også i forhold til det store fællesskab. Han er meget optaget af at skabe resultater sammen med andre, fortæller Brian Worm Ahlquist, der er chef for kultur, fritid og borgerservice.

Denne artikel er publiceret den 14. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply