Læserbrev: Fællesskab er den ægte styrke

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Fællesskab er den ægte styrke

Under den overskrift bliver borgerne i Holbæk igen beriget med en betalt annonce, denne gang i NVN’s lørdagsudgave. En helsides annonce på side 3.

Det står hen i det uvisse, hvem der financierer annoncen, og oven i købet er denne Biografi over borgmesteren udformet som en slags interview – dog med en ”hemmelig” journalist  – som skriver små citater fra den ”fåmælte” borgmester, og i det meste af annonceteksten udlægger for den undrende læserskare, hvem personen Søren Kjærsgaard virkelig er. Det mest oplagte ville da være, som i andre biografier, at en navngiven forfatter eller journalist beskriver/udlægger personen.

For det kan da ikke være borgmesteren selv, som har skrevet ??? For så er det jo en selvbiografi !
Og borgmesteren går tur i det grønne, plukker et blad (?æble) fra kundskabens træ og står med sin rulle papir (som vistnok indeholder Sandheden om Holbæks Økonomi) 🙂

Teksten er for største dels vedkommende de samme opremsninger af mere eller mindre dokumenterede og forventelige tal. Bl.a. trækkes ”hesten ud af stalden”, som vi har hørt igen og igen : ”Flertal på 29 ud af 31 mulige bag et budgetforlig” – Og dette skulle så være sket 3 ud af 4 gange !

”Fællesskabets projekt” (Holbæk Sportsby) får også et afsnit i biografien. Og denne investering har der jo været BRED enighed om i både 2011 og 2012. Projektet har givet ”genlyd” ude i resten af landet og i Europa. I hvert fald i badminton verdenen !

Til sidst beskriver borgmesteren, som åbenbart er blevet mindre fåmælt, efterhånden som han taler sig varm – og slutter den STORE fortælling med ordene : ”At vi ikke har ét fyrtårn, men vi har en masse lys – og det skal vi ikke tale ned. Det skal vi være stolte af”.

Og dét kunne han jo have så inderlig ret i – altså hvis vi havde haft midlerne og økonomien til projekt fyrtårn.

Hanne Duelund Larsen
Salvigvej 12
4305 Orø

Denne artikel er publiceret den 13. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply