83-årig kvinde fik besøg af falsk hjemmehjælper

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 83-årig kvinde blev onsdag formiddag udsat for et forsøg på tricktyveri i sit hjem på Østerled i Mørkøv.

Kvindens datter kontaktede fredag morgen politiet og fortalte, at hendes mor var blevet opsøgt af en kvinde, som udgavs sig for at være fra hjemmeplejen. Den fremmede kvinde havde sagt, at hun hed Helle og havde spurgt ind til den 83-åriges økonomi, hvilket havde undret den 83-årige. Til sidst var den fremmede kvinde blevet smidt ud, hvorefter hun forlod stedet i en sort bil.

Hjemmeplejen har efterfølgende oplyst, at ingen ansatte havde været på den 83-åriges adresse i onsdags, ligesom ingen ansatte hed Helle. Derfor mistænkte den 83-årige den fremmede kvinde for at ville begå et tyveri.

Den mistænke blev beskrevet som: A: Kvinde, Dansk af udseende, 40-45 år, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Mellemlangt, Talte: Dansk, Iført: Hjemmepleje uniform – blå cowboybukser og blå bluse.

Politiet forsøger nu at få den mistænkte identificeret.

Denne artikel er publiceret den 13. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply