TV: Søren Wolstrup om kommunalvalget og den politiske situation

Søren Wolstrup udlægger den politiske situation, der strækker sig tilbage til forrige byrådsperiode og analyserer det igangværende byrådsvalg.

I udsendelsen handler det bl.a. om sportsbyen, om kommunaldirektøren, partihoppere, samarbejdsvanskeligheder i byrådet, socialdemokratiets splittelse og hvem der kan blive borgmester.

Se udsendelsen herunder – og giv selv din mening til kende i vores afstemning om hvem, læserne synes skal være borgmester. Stem her.

Om Søren Wolstrup: Forfatter til bøgerne “Fra lensmand til borgmester” og “Holbæk havnen -byens livsnerve værftet -byens stolthed” Har bl.a. været erhvervs- og turistchef i Holbæk og medlem af Holbæk Byråd for Konservativt Folkeparti (1966-1974) og senere medlem af Vestsjællands Amtsråd ad to omgange.

Denne artikel er publiceret den 9. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

3 kommentarer

  • steen-kristian eriksen

    Kære Søren. Som altid leverer du også her en gedigen og god analyse af situationen og det historiske forløb, Tusind tak. Med varme hilsner fra Steen-Kristian Eriksen, kandidat for SF ved kommunalvalget

  • Skjold

    Søren Wolstrup er som sædvanlig en fantastisk fortæller.

  • Lars O.

    Søren Wolstrup skærer alt det overflødige fra og analyserer knivskarpt den aktuelle situation i byrådet. Godt interview.

Leave a Reply