Venlig kvinde kørte par til sygehuset – så stjal de hendes taske

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En kvinde blev tirsdag omkring kl. 12.15 udsat for tricktyveri efter hun havde været i en tur i Føtex for at købe ind.

Efter at have handlet, tog hun elevatoren til p-kælderen under Føtex. Med i elevatoren var også et udenlandsk par, som spurgte om vej til Rigshospitalet og fulgte kvinden helt hend til hendes bil. På et tidspunkt tilbød kvinden, at køre kvinden i parret til Holbæk Sygehus, de tog i mod tilbuddet; kvinden satte sig på forsædet og manden på bagsædet. De blev herefter kørt til sygehuset hvor de blev sat af. Men da den venlige kvinde kom hjem opdagede hun, at hendes taske var væk. Tasken indeholdt bl.a. briller, pung, piller, dankort, kørekort og sundhedskort.

Det udenlandske par beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 50 år, 175 cm høj og fedladen af kropsbygning. Hans hudfarve er brun og håret er sort og kort. Han var iført en brun frakke og mørk grå hue. Han talte et fremmedsprog.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 165 cm høj og almindelig af kropsbygning. Hendes hudfarve er brun og hun havde kort hår. Hun var iført strikhue med øreklapper og jakke. Hun talte et fremmedsprog og medbragte en hvid blok.

Kvinden har forklaret politiet, at hun godt kan genkende parret, hvis hun ser dem igen.

Denne artikel er publiceret den 8. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply