21. september 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.
Den tidligere ejer af tatovørforretningen Extreme Art i Smedelundsgade, der blev sat i brand mandag aften, Lars Toxværd Olesen, mener at der er tale om et signal til Bandidos.

Mens Midt- og Vestsjællands Politi ikke vil sige noget om, hvorvidt brandattentatet mandag aften er en del af den verserende konflikt mellem Satudarah og Bandidos, så vil Lars Toxværd Olesen godt komme med et bud.

Til Ekstrabladet.dk siger Lars Toxværd Olesen:

– Det er min opfattelse, at der er nogen, der vil sende et signal til Bandidos. Men man har så ramt en forretning, der ikke har nogen forbindelse til den klub. Det beviser bare endnu en gang, at der i det miljø er nogle mennesker, der handler før de tænker.

Som vi tidligere har skrevet, så var Lars Toxværd Olesen præsident i Bandidos’ afdeling i Holbæk, inden han forlod klubben tilbage i 2013. Men afskeden med Bandidos var ikke et farvel med den kriminelle verden eller banderne. Han blev nemlig medlem af banden Loyal To Familia, som han først forlod i år, kort før udgivelsen af bogen “Når helvede fryser til is”, hvor han fortæller om sit liv og sin vej ud af bandemiljøet.

To mænd blev i går varetægtsfængslet i to uger, sigtet for brandstiftelse mod Extreme Art.