TV: Søren som borgmester?

Søren Stavnskær (I). Foto: Jesper von Staffeldt.

Nej, det er ikke den Søren som er på billedet, der vil være borgmester, for herren på billedet hedder Søren Stavnskær og sidder som repræsentant for Liberal Alliance i Holbæk byråd, og han har ingen planer om at blive borgmester. Han peger selvfølgelig på partiets spidskandidat som borgmesteremne, men hvis nu de ikke kan finde 16 mandater bag sig, kunne de så pege på Søren Kjærsgaard(V) som borgmester efter valget?

Få svaret ved at se den knap 30 sekunder lange video. Vi beklager baggrundsstøjen, men mens vi optog denne video, var man i gang med at rydde op efter vælgermødet i Orø Hallen.

Som et lille PS! spurgte vi Sine Agerholm fra Lokallisten om hun og hendes parti kunne pege på Søren Kjærsgaard (V) i koalition med f.eks V og DF. Men Sine havde slet ikke fantasi til at forestille sig en sådan koalition, så dette spørgsmål var jo derfor overflødigt.

Denne artikel er publiceret den 2. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply