Læserbrev: Kære Emrah Tuncer

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Kære Emrah Tuncer,
 
Det korte svar til din annonce, må være et klart og rungende NEJ, og jeg skal gerne forklare hvorfor!
 
Du skriver det går den gale vej i Holbæk, at økonomien sejler og budgetter overskrides. Lad os se på fakta vedr. disse 3 meget vigtige punkter:
Der er kommet mere end 2.000 nye borgere til i de seneste 2 år
Der er skabt mere end 640 nye jobs i vores kommune, hvilket bringer os langt over gennemsnittet i regionen
Budgettet for 2017 overskrides ikke og vi er faktisk foran, sådan at der nu igen er overskud på bundlinjen.
 
Ovenstående betyder at vi øger vores indtægter betragteligt, og har øget dem år på år i denne periode.
 
Du ønsker at vi begynder at investere i velfærd og daginstitutioner. Hvis budskaberne om budget 2018 ikke er nået frem til Emrah Tuncer, skal jeg da gerne oplyse om, at budgettet for 2018 FULDT udnytter servicerammen. Det betyder altså, at vi IKKE må bruge flere penge end vi planlægger. Jeg kan forhåbentligt til stor glæde også oplyse om, at der afsættes yderligere 20 mio. til daginstitutionerne i 2018.
 
Der er dog 2 punkter i annoncen, som jeg er enig i:
Vi skal tænke på hele Holbæk kommune hvor alle lokalområder inkluderes. jeg kan dog undre mig over denne udtalelse, når jeg samtidig oplever, at hver en lygtepæl i Holbæk By er beklædt med Emrah Tuncer, men hvor der ikke er levnet mange plakater til lokalområderne.
 
At samarbejdsklimaet skal styrkes, kan vi kun være enige om! Det kræver dog ikke en ny Borgmester – vi har en dygtig Borgmester, der har været i stand til at samle 29 ud af 31 af byrådets medlemmer i 3 af de seneste 4 års budgetter. Det der kræves er et nyt byråd, hvor hvert enkelt medlem er mere indstillet på, at gøre noget godt for Holbæk Kommunes borgere frem for egne interesser!
 
Med venlig hilsen
 
Lars Frausing Basse
Kandidat for Venstre

Denne artikel er publiceret den 2. november 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

Leave a Reply