5. december 2023

Foto: Søren Wesseltoft

En Lotto-kupon købt i Gislinge udløste 5 millioner kroner. Foto: Søren Wesseltoft

I weekenden blev en 70-årig kvinde fra Holbæk-egnen den heldige vinder af fem millioner kroner i Lotto.

Kvinden, der har spillet Lotte hver uge i ligeså lang tid, det har kunnet lade sig gøre, har altid spillet på de samme tal:

– Jeg har altid tænkt, at jeg nok aldrig vandt den store gevinst. Jeg tror måske engang jeg har vundet 200 kroner. På den anden side var der pludselig gået så mange år, så jeg turde ikke give op – for hvis nu det blev mine tal en dag. Det ville jo være så ærgerligt, fortæller kvinden til Danske Spil.

Hun opdagede først, at hun havde vundet de mange penge søndag formiddag, da hun tjekkede Lotto-tallene på Tekst-TV.

– Først troede jeg, at jeg var blevet tosset. Og jeg sagde til min kat Pjevs: Det kan fan’me ikke være rigtigt. Ja undskyld mit sprog, siger hun og griner.

Men da hun ringede ind til Danske Spil fik hun bekræftet, at de mange års tålmodighed havde båret frugt.

Som vi tidligere har skrevet, så var der 20 millioner kroner i 1. premiepuljen denne lørdag – og fire vindere, som dermed fik fem millioner kroner hver.

Vil invitere søsteren på luksus hotel-ophold
Den 70-årige millionær, der har været enke siden 1984 og bor alene i en lejelejlighed, gik først på pension sidste år.

Hun har tre voksne børn og tre store børnebørn som nu formentlig kan se frem til ekstra store julegaver i år. Og kvinden håber også, at hun kan få lokket sin 73-årige søster med på en rejse.

– Min storesøster har astma og andre forskellige skavanker, så jeg vil gerne tage hende med på et luksushotel, hvor vi ikke behøver at forlade hotellet, men bare får alt serveret. Det håber jeg, jeg kan få hende med på, lyder det ifølge Danske Spil.

Udover rejser med familien drømmer den nyudklækkede millionøse også om at købe et sommerhus med udsigt over vandet.

– Jeg er vokset op på Sejerø, så jeg kan godt savne at sidde og kigge ud over havet. Så det ville da være dejligt med sådan et sommerhus. Men lad os nu se om det kan lade sig gøre. Jeg tror ikke helt, jeg har forstået endnu hvor mange penge, jeg rent faktisk har vundet.