28. marts 2024

Lørdag eftermiddag var Tuse IF på besøg hos Frederikssund IK i tiende og sidste runde dette efterår i Sjællandsserien.

Det startede godt for Tuse, der hurtigt kom foran 0-1 efter hjemmeholdet havde misset en kæmpe chance. Med Tuse godt fra start, så hjemmeholdet ud til at have problemer, især da Tuse fik en chance for at udbygge føringen, men den blev misset.

Et par chancer i begge ender blev det til, inden Frederikssund med ca. 10 minutter tilbage af 1. halvleg fik reduceret til 1-1 på et mål af Martin Hansen.

Kort før pausen blev Frederikssund tilkendt straffespark, da bolden ramte en Tuse spiller på armen inde i feltet. Straffesparket blev taget af Martin Hansen, der placerede den sikkert i målet og udbyggede føringen til 2-1.

Efter pausen gjorde Frederikssund det til 3-1. Tuse kæmpede dog videre og pressede hjemmeholdet, og det gav bonus, for efter godt ti minutters spil reducerede Tuses Kasper Gyldenkærne til 3-2.

Men til slut gik det galt for Tuse, da en målmandsfejl gjorde det muligt for Oliver Juul Hansen, at udbygge føringen yderligere til slutresultatet 4-2