Plakatkapløbet startede klokken 12 – men Emrah Tuncer tyvstartede

Emrah Tuncers plakater var flere steder oppe i lygtepælene i hvertfald en time før tilladt. Denne plakatopsætning finder dog sted helt efter reglerne, klokken er et par minutter over 12, da Holbaekonline.dk møder plakatopsætteren. Foto: Rolf Larsen
Klokken 12 lørdag formiddag lød startskuddet i overført betydning til kapløbet om de bedste pladser i lygtepælene og kandidaterne og deres hjælpere skyndte sig, for at sikre de bedste pladser i kommunens lygtepæle. Enkelte kandidater tyvstartede dog.

Holbaekonline.dk var klar med både fotoapparat og videokamera, da klokken blev 12. Enkelte plakatopsættere var ikke helt skarpe på klokken og begyndte at hænge plakater op fire-fem minutter før tid. Men en enkelt kandidat var vist gået over til vintertid et døgn for tidligt, for hans plakater var allerede oppe flere steder i endog meget god tid, før det ifølge love og regler var tilladt at hænge dem op.

Kandidaten, der var tidligt ude af startblokken er Det Radikale Venstres borgmesterkandidat Emrah Tuncer.

En af hans byrådskollegaer, Venstres Rasmus Brandstrup Larsen, der selv var ude og klatre på stigen, kaldte Emrah Tuncers tyvstart for “usportslig”, da Holbaekonline.dk mødte ham på en stige i Ahlgade.

Men Emrah Tuncer var ikke den eneste kandidat, som var oppe og hænge før tid. Det havde Liberal Alliances Christian Ahlefeldt-Laurvig også lagt mærke til:

– Jeg kan se, at der er nogen, der har været meget, meget tidligt ude. Jeg kunne også se, da vi kørte ud fra Kundby (hvor han og hans hjælpere var samlet inden start -red.) var der allerede plakater oppe i Kundby fra forskellige partier, fortæller Christian Ahlefeldt-Laurvig til Holbaekonline.dk.

Blæsten river plakaterne ned
Flere steder er de nyopsatte plakater allerede helt eller delvist faldet ned igen på grund af blæsevejret.

– Vi har plakater til overs til efter stormen, så starter vi igen, fortæller Christian Ahlefeldt-Laurvig med et smil til Holbaekonline.dk.

This slideshow requires JavaScript.

11 thoughts on “Plakatkapløbet startede klokken 12 – men Emrah Tuncer tyvstartede

  1. Nu var det hvis ikke kun de Radikale som tyvstartet – Det var stort set alle partier – på min tur fra Tuse til Holbæk kl 11 så jeg allerede mange der var i gang og det var mange partier

  2. Hvorfor skal alt det lort op og hænge,er det den eneste måde de kan fortælle hvem de er ?Brug hellere jeres penge og krudt på at informerer vælgerne om hvad i gerne vil og vil forsøge at gøre hvis i kommer til magten

  3. Med så mange plakater, så kan du godt finde på 10-15 forskellige slogans.
    Alt over 150 cm. skal være optaget, på samtlige pæle og master. Så mener man det ☝

Skriv et svar