19. april 2024

Holbæks spillere gav alt hvad de havde i sig i aftens pokal kamp mod Randers FC og viste i perioder flot spil.

Der var ikke engang gået et minut, før Holbæk fik sin første chance og til stor ærgrelse for langt størstedelen af de 745 fremmødte tilskuere, fik sendt bolden forbi Randers-målet.

Gæsterne svarede igen med et hurtigt spil op af banen og en afslutning af Marcus Målvadgaard til 0-1.

På trods af Randers’ mål, lod Holbæk sig ikke ryste og havde i det store hele godt fat i superligaholdet fra Kronjylland.

Et kvarter inde i 1. halvleg havde Holbæk mulighed for at udligne, men det hele var lidt for upræcist og bolden gik i stedet på langs af målet.

Randers var tæt på at udbygge føringen da gæsterne med et hurtigt spil i 19. minut igen var oppe foran Holbæks mål. Bolden blev afleveret til Marcus Mølvadgaard, der ramte bolden skævt, så den gik forbi målet.

Fem minutter efter havde Randers igen en mulighed, der gik forbi målet. Men knapt var bolden i spil igen, før Saba Lobjanidze bragte Randers foran 0-2.

Holbæk svarede igen med et godt spil op mod Randers målet og bolden ender hos Andrew Kakooza, der skyder mod målet, men Randers’ Jonas Dakir stod på sin plads i målet og tog bolden.

I 35. minut fik Holbæk så igen en reel chance, da holdet blev tilkendt et frispark uden for feltet. Men eksekveringen var for upræcis og bolden gik forbi målet.

Minuttet efter rykkede Randers igen hurtigt op ad banen, men selv superligaspillere kan være upræcise og det afsluttende skud gik forbi målet.

De to hold kunne gå til pause med stillingen 0-2.

Efter pausen var kampgejsten stadig tilstede hos Holbækkerne.

Godt tre minutter inde i 2. halvleg måtte dommeren afbryde kampen i et halvt minuts tid, da unge HB&I ‘fans’ brændte røgbomber af, så banen blev indhyllet i røg, så hverken dommer eller spillere kunne se en hånd for sig.

Holbækkerne forsøgte at følge med gæsternes løben så godt det kunne lade sig gøre. Tempoet var dog sat lidt ned – på begge sider af midterlinjen.

Holbæk fik en mulighed knapt tyve minutter inde i 2. halvleg, men den blev ikke vekslet til en scoring.

Få minutter efter scorede indskiftede Marvin Pourié til 0-3 for Randers.

Holbæk fik mulighed for at pynte lidt på resultatet, da dommeren dømte straffe, da Torbjørn Billeskov blev fældet i feltet. Han sparkede selv straffesparket og sendte bolden perfekt ind i gæsternes mål og reducerede derved til 1-3.

Blot tre minutter efter Holbæks reducering, fejlede forsvaret, hvilket Marvin Pourié var hurtig til at udnytte og dermed udbyggede han Randers’ føring til 1-4.

Det sidste kvarters tid gik gassen lidt af ballonen og kampen endte med en 1-4 sejr til Randers FC.

På trods af nederlaget er der noget at glæde sig over i Holbæk-truppen: Det er ikke nogen skam, at tabe til et bedre hold, og der er forskel på Danmarksserien og Superligaen.