Politiet kender endnu ikke årsagen til flystyrt

Foto: Michael Johannessen.


Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man endnu ikke kender årsagen til mandagens flystyrt, hvor to personer omkom.

Som vi skrev i går, så lettede flyet, et ultralet fly af typen JMP VL-3 Evolution, kort før klokken 17 fra Roskilde Lufthavn og ca. 25 minutter senere styrtede det ned på en mark ved Hagesholm i nærheden af Audebo ved Gislinge.

De to personer, som var ombord på flyet blev dræbt.

Politiet har mandag aften og tirsdag formiddag foretaget undersøgelser omkring flyet. Tirsdag eftermiddag var man færdige med undersøgelserne på stedet, og flyet skal nu flyttes, så der kan foretaget yderligere undersøgelser.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at politiets teknikere indtil nu ikke har afdækket, hvad årsagen til flystyrtet er.

Søger fortsat vidner
Politiet har talt med vidner, der har bemærket flyet, før det styrtede ned, og politiet vil fortsat gerne i kontakt med vidner, der har set flyet før ulykken for at kunne tegne et mere nøjagtigt billede af, hvad der er sket.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: Fly styrtet ned ved Gislinge – to personer dræbt

Denne artikel er publiceret den 17. oktober 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply