Fly styrtet ned ved Gislinge – to personer dræbt

Mandag eftermiddag styrtede dette fly ned på en mark ved Hagesholm. Foto: Michael Johannessen.

To personer blev dræbt, da et mindre fly mandag eftermiddag styrtede ned ikke lang fra Hagesholm ved Gislinge.

Klokken 17.18 indløb meldingen om, at at et lille fly var styrtet ned. Politi og beredskab blev umiddelbart efter sendt til stedet.

Holbaekonline.dks mand på stedet fortæller, at et område omkring flyet er blevet afspærret og beredskabet i skrivende stund arbejder på stedet, og at der udover redningsberedskabet og politiet også er en helikopter fra forsvaret på stedet.

Der er tale om et lille privatejet fly af typen JMP VL-3 Evolution. Flyet lettede klokken 16.50 fra Roskilde Lufthavn og fløj op mod Gundsølille inden det drejede ind over Hornsherred ved Sønderby, videre over Skibby og ud over Isefjorden hvor det passerede den sydlige del af Orø inden det fløj ind over Tuse Næs og Udby videre mod Hagested, hvor det styrtede ned på en mark.

To personer var ombord på flyet og de blev begge dræbt i forbindelse med styrtet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. De to dræbte er en 56-årig mand fra Jyllinge og en 61-årig mand fra Hørsholm. Politiet oplyser, at de pårørende er underret.

Politiet i øjeblikket i gang med de tekniske undersøgelser omkring uheldsstedet med assistance fra Beredskabsstyrelsen, der sørger for at lyse uheldsstedet op.

Politiet kender ikke årsagen til flystyrtet, der som nævnt undersøges i øjeblikket. Undersøgelserne forventes at fortsætte hele aftenen.

Senest opdateret kl. 21.53

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 16. oktober 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply