Nyt besøgscenter indviet i Nyvang

Sparekassen Sjællands direktør Lars Petterson, Andelslandsbyen Nyvangs direktør Kjeld Gringer-Hansen, formand Carsten Andersen og borgmester Søren Kjærsgaard. Foto: Henning Lundhøj.

Lørdag blev det nye billethus og besøgscenter i Andelslandsbyen Nyvang officielt indviet.

Borgmester Søren Kjærsgaard holdt den officielle åbningstale og Direktør Lars Petterson holdt også tale, i sin egenskab af direktør for Sparekassen Sjælland, der har doneret et større beløb til projektet.

Også Andelslandsbyens Direktør Kjeld Gringer-Hansen og Andelslandsbyens formand Carsten Andersen holdt taler ved indvielsen.

Det nye besøgscenter, der har til huse til bygningen hvor Danmarks Vej- og Bromuseum tidligere havde til huse, rummer et moderne billetsalg, som skal sikre en hurtigere og mere smidig billetteringsproces på de store besøgsdage. Desuden vil besøgende møde en butik med merchandise og et fleksibelt udstillings- og konferencerum, hvor det vil blive muligt at give en introduktion til andelstankens historiske udvikling og position i det 21. århundrede bl.a. ved hjælp af moderne digitale virkemidler.

Denne artikel er publiceret den 15. oktober 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply