29. marts 2024

167 tilskuere så med, da Holbæk tabte på hjemmebane mod Fredensborg BI.

Gæsterne kom foran efter blot fire minutters spil, da Nicolai Wisborg Andersen sendte den i nettet bag Holbæks keeper Christian Mortensen.

Et kvarter inde i kampen havde Holbæk to chancer, uden at de blev vekslet til mål og så viste Fredensborg hvad holdet kunne, nemlig det lynhurtige overraskelsesangreb. Bolden blev samlet op på egen banehalvdel og hurtigt løb ned gennem banen og forbi Holbæks forsvar der kiksede totalt – heldigvis for Holbæk, så kiksede Fredensborgspilleren også og sendte bilden på overliggeren.

Kort efter var det Holbæks tur til at forsøge sig på mål, men bolden lagde sig i nettaget.

I 21. minut var muligheden der igen for Holbæk, da der var dømt frispark. Men bolden blev sendt forbi Fredensborgmålet.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage på banen, med enkelte mulighed for begge hold. Lige inden pausen havde Holbæk igen to chancer, men den smule held, som ind i mellem gør forskelle, var ikke tilstede for Holbæk.

De to hold kunne dermed gå til pausen med en 0-1 føring til Fredensborg.

Efter pausen gik Holbæk til angreb med det samme, men Fredensborgs keeper var på sin plads og tog bolden med hænderne.

Få minutter efter havde Holbæk igen en kæmpe chance – men igen glippede heldet og bolden bankede lige på stolpen. Det blev efterfulgt at endnu en mulighed et par minutter efter. Men heller ikke denne gang gav det point på tavlen, for bolden gik forbi målet.

Og så, 17 minutter inde i 2. halvleg lykkedes det endelig for hjemmeholdet. Optakten er et frispark, der sparkes mod målet, men kommer retur to gange, inden det endelig lykkedes det at placere bolden i målet til 1-1.

Herefter gik spillet igen frem og tilbage indtil det hele kiksede totalt for Holbæks forsvar i 75. minut; en Fredensborgangriber spurtede op gennem banen, forbi hele holbækholdet indtil han var alene med målmanden og en enkelt forsvarsspiler, der dog tilsyneladende var blevet totalt overrumplet af det effektive spil og derfor ikke var noget særlig effektivt forsvar. Fredensborg kom dermed foran 1-2.

Oplevelsen fik holbæk til at falde fra hinanden og der skulle gå ti minutter, før der igen forbegyndte at komme lidt styr på tropperne. Med få minutter tilbage af den ordinære spilletid lykkedes det så endelig Holbæk at udligne til 2-2.

Holbæk forsøgte at få endnu et mål, i tillægsminutterne, men det blev i stedet Fredensborg, som scorede sejrsmålet efter endnu et kiks i Holbæks forsvar.

Dermed vandt Fredensborg 2-3.