To mænd varetægtsfængslet efter påkørsel ved McDonald’s

Det var her, at en 39-årig mand blev påkørt og efterfølgende døde. Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk.


Torsdag aften mistede en 39-årig familiefar livet, da han efter en konflikt blev påkørt af en bil ved McDonald’s. To mænd er nu varetægtsfængslet i sagen.

De to mænd, der er henholdsvis 27 og 26 år, kontaktede selv politiet og fortalte, at de havde påkørt den 39-årige og de blev efterfølgende anholdt.

Fredag blev de fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for vold med døden til følge.

Sigtet: Jeg blev bange
Torsdag aften var den 39-årige på McDonald’s sammen med sine to børn. Her mødte han de to mænd, som var sammen med to andre, og der blev udvekslet kommentarer og de ‘nedstirrede’ hinanden.

Ifølge Ekstrabladet.dk fortalte den 27-årige under grundlovsforhøret, at der blev udvekslet telefonnumre og efter de sigtede havde forladt restauranten, ringede den 26-åriges telefon og det var en person, som udgav sig for at være fra Loyal To Familia, som ville have, at der skulle findes en løsning på konflikten med den 39-årige. Bagefter ringede den 39-årige og det blev aftalt, at mødes ved Circle K, som ligger ved siden af McDonald’s.

Her havde den 39-årige, ifølge de to sigtede forklaringer, flere rockertyper med sig. Den 26-årige var steget ud af bilen og blev overfaldet, mens den 27-årige blev siddende i bilen.

– Så kom der to mere. De havde hættetrøjer på. De stod og røg, men kom så hen og trak enten knive eller skruetrækkere. Jeg kunne bare se, det var noget metal. Der blev jeg bange, forklarede den 27-årige under grundlovsforhøret ifølge Ekstrabladet.dk.

Han forklarede, at han var bange og kørte væk og ramte den 39-årige. Efter at have kørt lidt, kørte han tilbage og samlede den 26-årige medsigtede op.

De to mænd kørte derefter væk og kontaktede selv politiet og lod sig anholde.

Strafferamme på 10 år
Politiet mener, at den 27-årige påkørte den 39-årige med fuldt overlæg og både den 27-årige og den 26-årige er sigtet efter straffelovens §246, der handler om vold med døden til følge. Den har en strafferamme på op til 10 års fængsel.

De nægter sig begge skyldige i sigtelsen.

Retten valgte at varetægtsfængsle de to mænd frem til den 31. oktober. Den 26-årige har kæret fængslingen, mens den 27-årige udbad sig betænkningstid.

Denne artikel er publiceret den 7. oktober 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply