Unge overfaldet i Tølløse

Foto: Rigspolitiet.

Kort efter klokken 21 i aftes blev to grupper af unge overfaldet af tre personer, en kvinde og to mænd ved Netto på Industrivej i Tølløse.

De unge af unge blev truet med en kniv. To piger og to drenge blev henholdsvis hevet i håret og nikket skaller. Alt i alt var overfaldene tilsyneladende helt umotiverede. De forurettede var alle omkring 16 år gamle.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-25 år, 185 cm, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Iført: Mørk dunjakke,, Bevæbning: Kniv ved bæltekanten., Genkendes: Ja

B: Kvinde, Dansk af udseende, 20-25 år, 165-170 cm, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Tatoveret øjenbryn, tatoveret med bogstaver på hånden, piercing ved øjet, kraftig brug af selvbruner., Talte: Dansk, Iført: Lyse jakke, muligvis lyserød., Genkendes: Ja

C: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-25 år, 185-190 cm, Iført: Mørk kasket og orange dunjakke.

Kvinden var fører af bilen, en grå ældre stationcar muligt en Mitsubishi. Politiet efterforsker nu sagen nærmere. Ingen af de involverede kom alvorligt til skade ved volden, og politiet kender som nævnt ikke motivet til handlingerne.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 3. oktober 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply