24. april 2024

Knapt 130 tilskuere havde fundet vej til Holbæk Stadion for at se Holbæk B&I spille mod Karlslunde IF i 8. runde af Danmarserien.

Karslunde lagde fra start pres på hjemmeholdet og allerede efter fire minutters spil, bragte gæsterne sig foran 0-1.

Holbæk forsøgte at inddæmme gæsterne og få spillet til at fungere. Det lykkedes så godt, at Jonas Thomsen i 19. minut sendte bolden i Karslunde-målet og udlignede til 1-1.

Fire minutter efter havde Holbæk en ny mulighed, men bolden gik højt over gæsternes mål.

Med et kvarter tilbage af 1. halvleg var det så gæsternes tur til at misse en god mulighed. Karlslunde var blevet tildelt et frispark, som blev sendt frem ad banen, men forlængelse og afslutning gik galt, og bolden endte over målet.

Efter pausen havde Holbæk godt styr på gæsterne, der dog ind i mellem brød igennem, alligevel var det Holbæk som fik halvlegens første reelle chance; et hårdt skud direkte mod målet, men desværre lige en håndfuld centimer for høj, så bolden ramte overliggeren i stedet.

i 68. minut tilkendes Holbæk et straffespark, da Jonas Thomsen bliver hevet i trøjen i feltet under et hjørnespark. Thomsen tog selv skuddet og sendte bolden forbi Karlslundes målmand til 2-1.

Blot tre minutter efter blev Holbæk – alt efter øjnene der så – eller ikke så – snydt for endnu et straffespark, tilgengæld bliver gæsterne tildelt et frispark minuttet efter. Et veltilrettelagt skud direkte mod Holbæks mål, men heldigvis for hjemmeholdet ramte bolden overliggeren i stedet for at gå i nettet.

Holbæk tabte herefter pusten en smule, mærket af onsdagens pokalkamp mod AC Horsens og det udnyttede gæsterne til en række forsøg mod Holbæk-målet, men to gange var Christian Mortensen på plads i målet og tog bolden i hænderne, tredje gang gik bolden forbi målet.

Holbæk svarede igen med et forsøg i den anden ende, som gik forbi målet. I løbet af blot fem minutter havde gæsterne derefter 4-5 udmærkede chancer, og takket være Christian Mortensen nåede bolden aldrig i nettet.

I overtiden fik Holbæk et frispark – mens gæsternes Jonas Skovengaard fik rødt kort og blev sendt ud. Holbæk fik dog ikke vekslet frisparket til scoring og kampen endte dermed 2-1 til Holbæk.

Det var i øvrigt en kamp, hvor dommeren fik travlt med at dele kort ud. I alt 6 gule og et rødt blev det til. Fire gule til Holbæk og resten til Karlslunde.