Aggressiv mand eftersøgt i Holbæk efter han havde truet 31-årig kvinde i Asnæs

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Politiet måtte mandag aften søge efter en 41-årig mand i Holbæk efter han havde været aggressiv og lavet hærværk og kommet med trusler overfor en 31-årig kvinde.

Sagens startede ved 16.30-tiden hvor en skræmt 31-årig kvinde fra Asnæs kontaktede politiet og anmeldte, at en navngiven mand – den 41-årige – havde været på hendes bopæl, hvor han havde knust et par ruder samt været aggressiv over for hende.

Han havde kort inden hun kontkatede politiet forladt stedet i en personbil, som hun kort efter kunne høre, blev ført med høj fart forbi hendes bolig, indtil der lød et højt brag. Den 41-årige havde påkørt først kvindens bil og derefter huset, han havde derefter forladt den forulykkede bil, men blev kort efter fundet af politiet og ambulancepersonalet.

Havde ikke noget kørekort
Politiet anholdt den 41-årige for spiritus- og narkokørsel i den forulykkede bil og han blev i ambulance kørt til skadestuen i Holbæk, for at blive behandlet for mindre skader som følge af uheldet. Desuden skulle der udtages en blodprøve, til nærmere undersøgelse for alkohol og euforiserende stoffer.

Det viste sig, at den 41-årige var frakendt kørekortet og bilen han kørte i og havde brugt som rambuk var både uindregistreret og uforsikret.

Den 41-årige blev på skadestuen efter behandlinger for at sove rusen ud, da man efter en nærmere juridisk vurdering ikke fandt grundlag for, at fremstille manden i grundlovsforhør og han skulle således blot løslades i forbindelse med behandlingen på skadestuen.

Vågnede og ville opsøge kvinde
Men klokken 21.25 kontaktede skadestuen politiet, da man her var blevet bekymret, da den 41-årige var vågnet og med det samme havde udtalt, at han ville opsøge den 31-årige kvinde for at gøre hende fortræd.

Politiet underrettede straks den 31-årige kvinde om sagen, hvorefter hun bragte sig selv i sikkerhed.

Den 41-årige mand havde i mellemtiden – inden politiets ankomst til sygehuset – forladt skadestuen.

En eftersøgning efter ham blev sat i gang i Holbæk med henblik på fornyet anholdelse og sigtelse i den nye sag (truslerne fra sygehuset -red.). Men han blev ikke fundet.

Politiet arbejder fortsat med sagen med den 41-årige mand.

Denne artikel er publiceret den 19. september 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply