Ballade i natten

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Slagsmål, en kniv, grimme tilråb til politiet og påvirkede mennesker, jo politiet havde nok at se til i Holbæk natten til lørdag.

Klokken 00.40 anholdt politiet en 23-årig mand fra Roskilde på Ahlgade for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi han udviste en aggressiv adfærd over for patruljen.

Da han blev visiteret fandt politiet ham i besiddelse af en kartoffelkniv med ca. 5 cm langt blad. Det medførte yderligere en sigtelse for overtrædelse af knivloven, da han ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål at bruge kniven til.

Den anholdte blev kørt til politistationen i Roskilde, hvor han tilbragte nogle timer i detentionen, inden han sidst på natten blev løsladt.

Han kan nu se frem til at modtage et par bøder efter sin optræden.
Slagsmål i Nygade
Klokken 01.05 måtte politiet skille to mænd ad, som var kommet i slagsmål med hinanden i Nygade. De to mænd, på henholdsvis 19 og 21 år, fik sig derfor begge en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, så deres bytur blev nok en anelse dyrere end beregnet hjemmefra.

En bøde vil dumpe ind i deres e-boks i nærmeste fremtid.

Den 21-årige var dog ikke færdig med at komme i karambolage med politiet. Klokken 01.35 kunne politiet høre den 21-årige ytre sig højlydt om politiets dispositioner ikke langt fra samme diskotek, hvor han havde været i slagsmål tidligere.

Han blev bedt om flere gange at gå længere væk for ikke at komme i slagsmål igen, hvilket han havde svært ved at indse fornuften i. Til sidst måtte politiet for at skabe ro i gaden frihedsberøve den 21-årige for at bringe hans forstyrrende optræden til ophør. Da han blev løsladt tidligt på morgenen, kunne politiet meddele ham, at han igen var sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og at derfor ville komme endnu en bøde til ham om nogle dage.

En 20-årig kvinde fra Hørve og en 21-årig mand fra Ugerløse overværende frihedsberøvelsen af den 21-årige og det var bestemt ikke noget de syntes om. De råbte efter politiet og kaldte betjentene for ”Pansersvin” og ”Magtliderlige svin!”. Det medførte en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen for deres højrøstede råberi. Også disse to kan se frem til at modtage bøder i deres e-bokse.

24-årig til politiet: “Fuck jer!”
Klokken 05.12 synes en 24-årig mand fra Holbæk, at han ville sige noget til politiet, som kan tiltalte med ordene “Spasser” og “Fuck jer!” foran diskoteket i Nygade i andre gæsters påhør.

For at skabe ro i gaden valgte betjentene at frihedsberøve den 24-årige, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Han blev løsladt efter nogle timers ophold i detentionen til afrusning for påvirkning af både alkohol og narkotika.

Han kan nu se frem til at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Denne artikel er publiceret den 4. september 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply