Orøfærgen sejler en ekstratur i forbindelse med fredagens aftensalg

Orø-Holbæk Overfarten indsætter ekstraafgange i forbindelse med aftensalget fredag aften. Arkivfoto: Rolf Larsen

Fredag aften er der traditionen tro aftensalg i Holbæk bymidte, hvor forretningerne holder åbent til klokken 22 og der samtidig foregår en masse underholdning i bymidten.

For Orøborgere har aftensalg – og natløb – altid været lidt besværligt. For enten skulle man tage Østre færge og dermed køre turen fra Hammer Bakke til Holbæk og tilbage igen, eller også skulle man tage tidligt – eller sent – hjem med Orø-Holbæk Overfarten.

Og er man kørende i bil, så kan det være svært at finde parkeringsplads, eftersom Ahlgade og Smedelundsgade er spærret og udbuddet af p-pladser dermed er mindsket.

Men nu har Orø-Holbæk Overfarten besluttet at indsætte en ekstra afgang fra Orø og Holbæk mellem de to faste afgange fredag aften.

Dermed behøver man som Orøborger ikke at tage færgen allerede kl. 19.30 eller vente helt til kl. 22.20 for at komme hjem.

De ekstraordinære afgange er henholdsvis kl. 20.30 fra Orø og kl. 21.00 fra Holbæk.

Og så har det en anden fordel; hvis man tager færgen fra Orø kl. 20.30, kan man nå at se det store fyrværkeri kl. 22.00 i Holbæk og tage den sene ordinære færge hjem kl. 22.20.

Denne artikel er publiceret den 30. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Lars W. Hansen

    Vi håber, at mange vil benytte ekstraturene til en aftenshoppetur i Holbæk – eller en aftentur til Orø……
    Mvh Overfartslederen

Leave a Reply