20. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I spillede tirsdag aften mod Sjællandsserieholdet BSF i 2. runde ad DBU Pokalen.

BSF dominerede den første del af 1. halvleg og selvom holdet havde et par gode muligheder, så lykkedes det ikke at udnytte dem.

Efter 23 minutters spil sendte Mads Bobjerg Larsen bolden ind i BSF-målet og bragte dermed Holbæk foran 0-1. Og så var det som om, at Holbæk fik mere styr på spillet, dog uden for alvor at komme til afslutninger.

Kort før pause begik BSFs Frederik Oppen Larsen frispark og det takserede dommeren til rødt kort og dermed så det ud til, at kampen var så godt som afgjort.

Men syv minutter inde i 2. halvleg fik hjemmeholdet udlignet til 1-1 på mål af Mads Randrup.

Holbæk svarede dog igen fem minutter efter med en scoring med hovedet af Sebastian Blomqvist Johansen til 1-2.

Og så fik Holbæk ellers selvtillid, satte sig på spillet og gjorde arbejdet færdigt.

I 62. minut udbyggede Jesper Friis Halling Holbæks forspring med en scoring til 1-3. Og 12 minutter efter kom næste mål, da Torbjørn Billeskov satte bolden i nettet til 1-4.

Med to minutter tilbage satte Jesper Friis Halling sidste søm i BSF’s pokal-kiste, da han scorede til slutresultatet 1-5.

Dermed er BSF ude af pokalturneringen, mens Holbæk er klar til 3. runde.