Politiet stod til søs

Foto: Rigspolitiet.

Lørdag eftermiddag stod Midt- og Vestsjællands Politi til søs for at kontrollere søulke af både den ene og anden slags.

Politiet besøgte havnene i Nykøbing Sj., Rørvig og Holbæk og kontrollerede derudover 32 fartøjer med fem sager til følge.

Kontrollen omfattede 21 motorbåde, 9 sejlbåde, 1 kajak og 1 paddleboard. Det resulterede i 3 sager for manglende speedbådscertifikat, en sag for manglende vest, og en sag for personelfalsk, idet en person fremviste et speedbådscertifikat pålydende anden mands navn og personnummer for at slippe for en bøde. Personen havde ikke erhvervet et speedbådcertifikat og oplyste til politiet, at det fremviste var et han havde fundet på gaden.

Denne artikel er publiceret den 28. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply