Bedrageri, biltyveri og indbrud: En kriminalhistorie med afstikkere til store dele af Sjælland

Foto: Rigspolitiet.


Hold hovedet koldt, for denne historie fra det virkelige liv handler om flere kriminelle handlingerne – og trækker spor rundt på store dele af Sjælland.

Hele historien starter søndag eftermiddag kl. 14.48 da Midt- og Vestsjællands Politi modtager en anmeldelse fra en taxachauffør, der oplyste, at han netop havde kørt en mandlig kunde fra Roskilde Station til Bygaden i Kundby ved Svinninge. Men i stedet for at betale de 819 kroner, som turen kostede, løb kunden fra stedet.

Politiet kørte til området og gik i gang med at lede efter taxakunden og det lykkedes at finde ham – en 20-årig mand uden fast bopæl i Søborg – på en adresse på en nabovej.

Manden var i besiddelse af nogle bilnøgler, der passede til en bil, som holdt på stedet. Ved en nærmere undersøgelse viste det sig, at bilen var meldt stjålet fra en adresse i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politikreds.

På stedet var der endnu en bil, som var efterlyst som stjålet fra en adresse på Valmuevej i Kirke Hyllinge i Hornsherred. I starten af august havde der været indbrud på adressen, hvor bilnøglerne var blevet stjålet. Nogle dage senere blev bilen så stjålet fra adressen af en ukendt gernngsmand.

På adressen i Kundby fik politiet kontakt til en 25-årig mand fra Gørlev, som blev anholdt som mistænkt i sagerne om indbrud og biltyveri i Kirke-Hyllinge

Den 20-årige blev sigtet for bedrageri mod taxachaufføren og for tyveri af bilen, som han havde bilnøglerne til.

Begge anholdte blev sigtet og afhørt til de respektive sager incl. yderligere indbrud i en privat bolig i Rye, Kirke-Såby medio august samt et indbrud i privat bolig i Kristianslund ved Roskilde, hvorefter de blev løsladt.

De vil begge senere blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 28. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply