20. april 2024

Det var en af den slags kampe, hvor man som tilskuer er lige på nippet til at smutte hjem, inden kampen er færdig – faktisk allerede inden pausen. Men dem der blev, fik en målfest – til sidst.

Lørdag eftermiddag fik Tuse IF besøg af Kalundborg GB i Sjællandsserien.

Første halvleg var en målløs affære, hvor de to hold i alt for høj grad satsede på det defensive spil. Den slags giver småkedelig fodbold. Ind i mellem var der dog afvigelser og forsøg, dog uden de blev rigtig farlige.

2. halvleg startede som første halvleg sluttede. Og først 23. minutter inde i halvlegen kom kampens første mål. Det var Tuse IFs Lucas Kindt Jensen som bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Ti minutter efter udbyggede Frederik Thor Tuses føring, da han gjorde det til 2-0.

Og så kom det til at gå stærkt, for der var for alvor fyret op under hjemmeholdet, der havde lyst til mere. Med fem minutter tilbage sendte Daniel Skov Nielsen bolden i Kalundborgmålet og gjorde det til 3-0.

Tuses succes tvang i den grad Kalundborg til at gøre noget og minuttet efter pyntede Rem Merali på stillingen, da han reducerede til 3-1.

‘Det skal være løgn’, synes Stefan Christensen at have tænkt inden han kort efter sendte bolden i nettet til 4-1 på et assist af Daniel Skov Nielsen.

Det lykkedes dog igen Rem Marali at pynte lidt på stillingen med et mål til 4-2.