Mens de voksne snakkede, løb fremmed dreng ind i entré og stjal penge

Foto: Rigspolitiet.

En 76-årig mand fra Holbæk kontaktede torsdag aften klokken 19.50 politiet og fortalte om en episode, som han havde været udsat for kort tid forinden.

Omkring kl. 19.35 stod den 76-årige udenfor sin bopæl i Knudskovsparken og talte med en fremmed kvinde, som under samtalen fortalte, at hun var fra Israel. Sammen med kvinden var en ca. 7 år gammel dreng, som hun kaldt ved navn.

Mens de voksne stod og snakkede, råbte drengen pludselig “Jeg er bankrøver! Ring til politiet” og løb ind entréen, hvor han stjal nogle mønter fra en pung. Drengen blev dog opdaget af den 76-åriges hustru, som fik mønterne tilbage fra drengen, der i stedet fik et æble.

Drengen og den fremmede kvinde forlod nu stedet i ukendt retning.

De to blev beskrevet som:

A: Dreng, Dansk af udseende, 7-8 år, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Iført: Sort jakke; og

B: Kvinde, Mellemøstlig af udseende, 25-30 år, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Brun.

Politiet ledte forgæves efter de to i området for at få afklaret, hvad deres ærinde reelt var og dermed få afdækket, om denne fremgangsmåde kunne være en ny form for tricktyveri over for ældre medborgere.

Denne artikel er publiceret den 18. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply