Maskinpistolbevæbnet politi på røver-jagt

Foto: Rigspolitiet.


Svært bevæbnet politi patruljerede torsdag i Holbæks gader.

I går Kl. 09.41 modtog politiet oplysninger om, at nogle mænd måske ville lave et røveri mod en forretning i Holbæk i løbet af formiddagen.

Politiet tog oplysningerne alvorligt og sendte flere patruljer til byen for at lede efter mistænkelige personer, der kunne have til hensigt at begå noget kriminelt mod en af byens butikker. Under søgningen efter personer, der kunne være bevæbnede, kunne borgerne se enkelte politifolk være udstyret med maskinpistoler, men politiet fandt ikke nogen personer med onde hensigter, ligesom der heller ikke blev forøvet noget røveri mod nogen forretning i byen.

Politiet overgik til almindelig patruljering igen omkring frokosttid.

Denne artikel er publiceret den 11. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply