Vandt EM-sølv: Tidligere Jernløse-spiller hyldet

Den tidligere Jernløse IF-spiller, Simone Boye hyldes på Rådhuspladsen i København for sin indsats ved EM i Holland. Foto: Morten Sundgaard.


Den tidligere Jernløse-spiller Simone Boye Sørensen blev sammen med resten af det danske landshold hyldet ved hjemkosten efter fodbold EM i Holland.

Det var ret kaotisk, da spillerbussen mandag aften trillede ind på Rådhuspladsen i København, hvor tusindvis af danskere stod klar til at hylde EM-sølvvinderne.

I løbet af Europamesterskabet blev de danske kvinder for alvor populære og ikke mindre end halvanden million danskere så finalen i TV. Ifølge DR er det den mest sete fodboldkamp i tre år.

To steder blev landsholdet hyldet ved hjemkosten. Først i Viborg og senere på eftermiddagen på Rådhuspladsen i København. Her bød overborgmester Frank Jensen velkommen og landsholdet blev budt på de traditionsrige rådhuspandekager.

Der blev skrevet autografer og taget billeder, hvorefter landsholdet fortsatte til Tivoli for at spise middag sammen.

Simone Boye Sørensen spillede for Jernløses ungdomshold fra 1998-2007. Som senior har hun spillede for bl.a. Brøndby IF og nu svenske FC Rosengård hvor også Sofie Junge Pedersen og Sanne Troelsgaard spiller.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 8. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Bjarne Kongsted

    Stort tillykke til Simone. Håber du hurtigt kommer over din skade og pøj, pøj i det svenske!

Leave a Reply