Politiet søger vidner efter indbrud hos Ragnhild’s

I nat var der indbrud hos Ragnhild’s i Kvanløse. Foto: Google Streetview.


Midt- og Vestsjællands Politi søger vidner efter et indbrud i butikken Ragnhild’s på Ringstevej i Kvanløse i nat.

Klokken 00.50 modtog politiet en anmeldelse om, at der var indbrud i supermarkedet, hvis ruder var blevet knust.

Politiet sendte flere patruljer mod stedet, hvor det ikke med sikkerhed kunne konstateres, om der var stjålet noget.

En af patruljerne havde ca. 10 minutter inden anmeldelsen i Holbæk-området bemærket en sort Mercedes personbil med nummerpladen AB30196. Denne bil var faktisk meldt stjålet d. 4. august i år fra Rødovre, og føreren ønskede ikke at tale med patruljen, som ikke kunne indhente og stoppe bilen.

Politiet anser derfor denne bil som interessant i forbindelse med indbruddet, da en hurtig gennemgang af videoovervågningen viste, at et sort køretøj forlod området ved supermarkedet på gerningstidspunktet.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, som har bemærket noget mistænkeligt ved forretningen, der ligger på Ringstedvej 208, eller set den stjålne bil i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Denne artikel er publiceret den 8. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply