Butikpersonale ‘tumlede’ med 65-årig kvindelig butikstyv

Foto: Rigspolitiet.

Mandag eftermiddag fik politiet en henvendelse fra et vidne, der kunne se, at personale fra en boghandel tumlede rundt med en ældre kvinde på fortovet i Ahlgade.

Kort efter fulgte to ansatte efter kvinden i et forsøg på atter at tilbageholde hende, da hun mistænktes for at have stjålet fra forskellige butikker. Flugten fortsatte forbi Skt. Nikolaj kirke til Jernbanevej, hvor hun trådte ud foran en bybus – uden dog at blive kørt ned.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til den formodede butikstyv, en 65-årig kvinde fra Holbæk, som i forvejen var kendt af politiet for at blive udadreagerende når hun pågribes for butikstyverier. Det viste sig, at hun var i besiddelse af forskellige stjålne varer fra bl.a. Søstrene Grene og Matas.

Politiet kørte kvinden retur til det opholdssted, hvor hun bor. Udover at skrive sagerne om butikstyverier, blev der også udfærdiget en socialrapport til de sociale myndigheder i et forsøg på at give kvinden den fornødne hjælp efterfølgende.

Denne artikel er publiceret den 8. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply