Skal du se Danmarks kamp på storskærm i aften? – Se vejrudsigten her

Pernille Harder er med i startopstillingen i aftens semifinalekamp mod Østrig. Foto: ©Anders Kjærbye – dbufoto.dk


Godt en time før EM-semifinalen mellem Damark og Østrig fløjtes i gang vælter regnen ned over Filmtorvet i Holbæk. Men hvad siger vejrudsigten? -bliver det ved? – få svaret her.

Først den dårlige nyhed: DMI har udsendt et varsel om Voldsomt vejr med skybrud, torden og vindstød. DMI oplyser, at man forventer mellem 15 og 25 mm regn på 30 min samt risiko for kraftig torden med vindstød over 15 m/s. Varslet gælder fra klokken 16 til 18.

Den gode (eller måske bare lidt bedre) nyhed er, at DMIs vejrudsigt siger, at der efter klokken 18 vil være vekslende skydække med byger og temperaturer mellem 13 og 16 grader. Der vil være en let til frisk vind fra sydvest.

Hos den norske vejrtjeneste YR.no ser vejret ud til at blive endnu bedre efter klokken 18. Her meldes der om temperaturer på op til 18 grader og en let brise fra syd og mellem 0 og 1 mm regn.

Ligemeget hvilket vejrudsigt der får ret, så vil det alligevel nok være bedst, at være på den sikre side og iføre sig regntøj, eller minimum medtage en paraply, hvis man skal ned og heppe på de danske landsholdsspillere i aften.

Der er i øvrigt gratis adgang og der vil være mulighed for at købe øl, vin, sodavand, pølser, popcorn, slik m.m. Og hvis man ikke selv gider slæbe en stol med, så kan der købes klapstole for 50 kroner pr. stk.

Denne artikel er publiceret den 3. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply