Mathias fra Holbæk rejser med Cirkus Arena

20-årige Mathias Østervold bruger sommeren på at rejse rundt med Cirkus Arena PRfoto: Cirkus Arena.


Tidligt i morges rejste Cirkus Arena det store cirkustelt på Fælleden i Holbæk. I sær for en af Arenas ansatte er opholdet i Holbæk en særlig begivhed. Mathias Østervold er nemlig selv fra Holbæk.

Cirkuslivet er ikke uvant for Mathias, da han allerede som 11-årig begyndte i Cirkus Kæphøj, hvor han i løbet af fem år både optrådte med diablo-spil, tryllekunst, jonglering og som klovn. Som 17-årig gjorde Mathias’ jonglørtalent ham til jonglørtræner på Cirkus Kæphøj gennem to sæsoner.

– Jeg har altid været meget fascineret af cirkus og kulturen omkring det. Så da jeg i januar så, at Arena søgte medarbejdere måtte jeg bare have jobbet, fortæller Mathias og fortsætter:

– Der stod, at man kom til at vågne op i en ny by hver dag, og det blev jeg simpelthen bare nødt til at opleve. Da jeg tænkte på mine oplevelser og erfaringer fra Cirkus Kæphøj, vidste jeg, at det ikke kunne slå fejl. Tænk at få lov til at rejse rundt med et så stort og ægte cirkus som Cirkus Arena.

Mathias ser frem til at tage imod det velkendte Holbæk-publikum og sine gamle venner fra Cirkus Kæphøj på cirkuspladsen ved Arenavej/Oldvejen i Holbæk, hvor han kan træffes i billetkontoret, som har åbent fra kl. 11-17.

I år bliver det en langt mere omfattede cirkusturné for Mathias end hans barndomsdage i Cirkus Kæphøj. Mathias rejser nemlig med Cirkus Arena helt frem til 5. september 2017, og først dér slutter årets cirkuseventyr, der er ligeså magisk som han havde forestillet sig.

Fakta om Mathias’ rejse med Cirkus Arena
– Mathias rejser med Cirkus Arena til 108 byer i Danmark
– Mathias har sin egen cirkusvogn på pladsen
– Mathias rejser med på Cirkus Arenas turné fra 23. marts – 5. september 2017
– Mathias kan træffes i billetvognen hver dag fra kl. 11-17

Denne artikel er publiceret den 2. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply