Mand viftede med pistol på Holbæk Station

Foto: Rigspolitiet.

Kl. 20.43 fik politiet en anmeldelse om, at en mand gik rundt i ventesalen på togstationen og viftede med en pistollignende genstand, samtidig med at han højtlydt bad alle om forlade kiosken på stationen.

Tilstedeværende personer var skræmte og havde bl.a. bedt personalet i kiosken om at slå alarm. Politiet kom hurtigt til stedet, hvor den anmeldte mand havde forladt stationsbygning og nu gik med en cykel i retning mod en tunnel mod Nygade.

Der var tale om en 47-årig mand fra Holbæk, som blev anholdt.

Han var i besiddelse af en pistollignende genstand, som viste sig at være en såkaldt splatterpistol, samt nogle personlige effekter tilhørende en anden person, som han ikke kunne gøre rede for. De personlige effekter viste sig at tilhøre en 70-årig kvinde fra Holbæk, som havde fået dem stjålet fra en taske i Nygade, Holbæk, i går.

Den anholdte skal afhøres til sagerne om trusler og tyveriforholdet i løbet af tirsdag formiddag, hvorefter han formentlig forventes løsladt.

Denne artikel er publiceret den 1. august 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply