Orø Vikingemarked i sol og regn

En rigtig viking og oven i købet : Made in Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.


Igen i år var der vikingemarked arrangeret af Orø Vikingelaug ved Orø Havn.

Og som så mange andre steder i Danmark var arrangementet påvirket af det dårlige vejr. Vi har vel i mands minde næppe haft så dårlig en sommer, uden eneste daghvor temperaturen nåede det magiske tal: 25 grader.

Men som flere af deltagerne sagde til Holbaekonline.dks medarbejder: onsdag og fredag var der tale om relativ mange gæster og god omsætning, torsdag taler vi ikke om, men helt skævt gik det ikke, for vi tror publikum hersent på “sommeren” har vænnet sig til at dansk sommer kan være ensbetydende med gummistøvler, regntøj og paraplyer, og i stedet for at sidde og kukkelure i sommerhuset, så er det trods alt bedre at mødes på et vikingemarked, hvor der trods alt sker noget.

Holbaekonline. dk var til stede med mikrofon og et lille undervandskamera på Orø Havn, og det kom der en lille stemningsreportage ud af, som kan ses herunder – se den i HD-kvalitet:

Denne artikel er publiceret den 29. juli 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply