John Harpøth kritiserer borgmesteren

Borgmester Søren Kjærsgaard er egenrådig – såden lyder kritikken fra viceborgmester John Harpøth. Arkivfoto: Alex Christensen.


1. viceborgmester John Harpøth fra Dansk Folkeparti kritiserer borgmester Søren Kjærsgaard (V).

John Harpøth mener, at borgmesteren er egenrådig og ikke indrager ham nok.

Mandag sagde John Harpøth til DR P4 Morgen:

Viceborgmester John Harpøth kritiserer borgmesteren. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.


– Jeg har sagt til Søren Kjærsgaard rigtig mange gange, at informationsniveaut har ikke været nok i forhold til hvad man skal vide når man skal agere, i hvertfald som viceborgmester.

John Harpøth kritiserer også borgmester Søren Kjærsgaard for ikke at lade ham tage over, under Kjærsgaards ferie.

Men borgmester Søren Kjærsgaard forstår ikke kritikken og siger til DR P4, at han næsten dagligt indrager John Harpøth, også i ferietiden:

– John og jeg vi samarbejder denne her sommer, som vi har samarbejdet de seneste somre som borgmester og viceborgmester hvor vi clearer de enkelte sager og aftaler, at hvis han er fraværende kan jeg tage over på nogle ting og vice versa. Hvis der er nogle ting jeg har behov for viceborgmesterens hjælp til, så træder John til, så der er ikke noget anderledes i år, end der plejer at være.

John Harpøth og Dansk Folkeparti har i de seneste otte år været en del af flertalsgruppen bag borgmester Søren Kjærsgaard.

Denne artikel er publiceret den 25. juli 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Hanne Duelund Larsen

    Børnehave 🙁 🙁

    – ligegyldig hvilket parti de kommer fra.

  • Leif Hansen

    Holbæk kommunes to øverste politikere skændes offentligt om deres interne informationsudveksling. Man tager sig til hovedet. Kommunens økonomi sejler mod den endegyldige katastrofe, blandt andet på grund af borgmester Søren Kjærsgaards og 1. viceborgmester John Harpøths enestående inkompetence.
    Man må spørge sig selv: Afspejler de to toppolitikeres verbale udgydelser deres beskedne intellektuelle formåen, eller er der blot tale om en ubehjælpsom opvarmning til efterårets kommunalvalg.

Leave a Reply