Ville undersøge om vinduer var sikre – tricktyv stjal kontanter fra 87-årig

Foto: Politi.dk

En 87-årig kvinde blev onsdag eftermiddag udsat for tricktyveri i sit hjem på Østre Havnevej i Holbæk.

På et tidspunkt mellem klokken 14.00 og 15.15 ringede det på døren hos den 87-årige, der ventede besøg af hjemmeplejen. Kvinden, der ser meget dårligt, lukkede op. Udenfor stod en mand, som under påskud af, at ‘der var mange indbrud’ gik ind i stuen for at undersøge om vinduerne var sikre.

Inden manden forlod lejligheden, var der blevet stjålet kontanter.

Politiet: ‘Sølle adfærd’
Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at pPolitiet ser med stor alvor på den slags tyverier, hvor det er ældre mennesker, der er ofre for “sølle adfærd fra den kriminelles side”.

– Vi skal gentage rådet om, at man aldrig skal lukke uvedkommende ind på sin adresse, hvis man ikke har aftaler med nogen i forvejen. Ring straks til politiet, hvis der er uvedkommende, der henvender sig, så vi kan komme ud i området og kigge efter en mulig gerningsmand, oplyser Carsten Andersen.

Denne artikel er publiceret den 20. juli 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply