Hundegøen og sækkepibemusik til Orø sommerfest

Holbæk Pipeband optrådte ved Orø sommerfest i noget formindsket udgave p.g.a. mange medlemmer var på sommerferie. Ikke desto mindre lød det imponerende. Foto: Jesper von Stafffeldt.


De sidste tre uger har der været meget stille på Orø, der synes ikke at have været så mange turister som i samme periode som sidste år.

Det kan have mange årsager vel nok først og fremmest vejret og så vejrudsigter der til tider synes at have været ret så misvisende. Men det vendte her i weekenden, hvor der var Orø sommerfest på pladsen overfor Forsamlingshuset. Holbaekonline var til stede med mikrofon og videokamera, vi kunne ikke være til stede ved alle begivenheder men koncentrerede os om en opvisning af politihunde her fra Holbæk og så en sækkepibekoncert med Holbæk Pipeband.

Jeg var ret så imponeret af deres spil, og nød bl.a. Amazing Grace og så Scotland the Brave. Jeg ved andre ikke kan udstå sækkepibekoncert, men så tænk på musikken er ikke til for at behage, men til for at skræmme fjenden, når de skotske tropper gik til angreb. Der må være noget om snakken, for mens jeg optog ved sommerfesten, lå mine to hunde ude i vores bil ganske rolig indtil sækkepibemusikken satte ind. Så vågnede vores hunde op og gøede, fortalte min kone mig sidenhen. Se vor lille reportage, se den i HD-kvalitet.

Denne artikel er publiceret den 16. juli 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply