Se billederne: Så langt er byggeriet af Sportsbyen kommet

Foto: Rolf Larsen


Byggeriet af Holbæk Sportsby skrider så småt frem. Holbaekonline.dk har været en tur forbi byggeriet, for at se hvor langt man er kommet.

Efter entreprenøren ved byggeriet i forsommeren oplevede, at folk gik rundt på byggepladsen, er der kommet hegn op enkelte steder, ligesom der er sat skilte op, som gør folk opmærksom på, at det er en byggeplads. Kommune har også opfordret forældre til at sørge for, at deres børn ikke benytter området som legeplads.

I slutningen af maj måned opfordrede projektleder i Holbæk Kommune Lone Blok Rasmussen til, at man kan gå en tur ad Ladegaardsalléen hvis man vil have et indblik i gravearbejdet. Og ønsker man at se byggeriet bliver det også en mulighed senere på året:

– Hvis man gerne vil se nærmere på byggeriet, arrangerer vi nogle guidede ture i efteråret, hvor bygningen vil være mere synlig, sagde Lone Blok Rasmussen i maj måned.

For en god ordens skyld skal det da lige nævnes, at fotografen kun har opholdt sig på den rigtige side af afspærringen til byggepladsen.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 9. juli 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply