41-årig varetægtsfængslet for knivstikkeri

Foto: Alex Christensen.


En 41-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for at have stukket en 33-årig bekendt med en kniv lørdag aften i Ladegårdsparken.

Den 33-årige, der er fra Sorø, blev stukket i brystet i venstre øverste side, så kniven gik ind ved halsen og perforerede luftrøret. Det betegnes som mirakuløst, at den 33-årige ikke blev dræbt af knivstikket.

Vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, Lars Galasz oplyser, at den 41-årige har erkendt, at han stak den 33-årige med en kniv, men at han nægter sig skyldig i drabsforsøg.

Offer fundet udenfor boligblok
Knivstikkeriet fandt sted kort før klokken 19.30 i en lejlighed i Ladegårdsparken i opgang 137, hvor de to mænd var kommet op at toppes. Den 41-årige, der bor i lejligheden, fik at i en kniv i køkkenet, som han stak den 33-årige med.

Offeret fik herefter bevæget sig ud af lejlighedne og ud af opgangen, hvor han blev fundet af nogle forbipasserende.

Politi og ambulance blev tilkaldt, men på grund af offerets alvorlige tilstand, blev en lægehelikopter tilkaldt, som landede ved Dagli’Brugsen i Ladegårdsparken. Offeret blev herefter transportreret til helikopteren og fløjet til behandlign på Rigshospitalet i København.

Knivstikker varetægtsfængslet
Politiet fandt den 41-årige gerningsmand i dennes lejlighed og anholdt ham. Politiet teknikere har efterfølgende arbejdet både i lejlighede, i opgangen og i området foran boligblokken.

Den 41-årige blev i dag fremstilelt i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 25. juli.

Politet oplyser, at den 33-åriges er uden for livsfare og hans tilstand er stabil.

Læs også: Mand stukket ned med kniv – en person anholdt

Denne artikel er publiceret den 2. juli 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply