Kommunaldirektør: Du kan tørre røv i branding

Kommunaldirektør i Lolland Kommune, Thomas Knudsen. Foto: Lolland Kommune.


Det er populært rundt omkring i de danske kommuner – også i Holbæk – at lave brandingstrategier. Men det giver Lolland Kommunes kommunaldirektør, Thomas Knudsen ikke meget for.

Til Altinget.dk siger han:

– Med fare for at støde kollegaer, så har mange af de kampagner, man ser fra kommuner, nok først og fremmest værdi i forhold til og understøtte ens selvforståelse. Jeg tvivler på, hvor meget reel betydning de har for at præge eksempelvis potentielle tilflytteres valg af bopæl.

Mere bramfrit i et speciale fra CBS siger han: “Du kan tørre røv i sådan noget. Eller også kan du læse Politikens bagside, de har en meget fin parodi”.

Thomas Knudsen tror ikke på at en markedsføringskampagne kan flytte udviklingen i en kommune. Han mener i stedet, at det er den udvikling, som leveres lokalt, der skal trække kommunens branding og fortælling.

– Produktet er nødt til at være i orden først, ellers dur reklamer ikke, siger Thomas Knudsen til Altinget.dk.

Denne artikel er publiceret den 30. juni 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Hanne Duelund Larsen

    Man jo give manden ret !

    Events og reklamer du’er ikke i sig selv. Som han siger “Produkterne er nødt til at være i orden først”.

    Det må politikerne og alle de mange events-fanatikere lægge sig på sinde: Hvis de basale produkter i en kommune ikke fungerer eller er ikke-eksisterende – så hjælper hverken bølge-skvulp eller svævebaner.

    Husk det nu – når vi skal til stemme-urnerne !!!

Leave a Reply