20. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det er matematik, der redder Tuse IF fra nedrykning på trods af lørdagens sejr på Inges Autopark mod Frem Sakskøbing.

Efter 14 minutters spil bragte Lasse Frendrup Tuse foran 0-1. Hjemmeholdet udlignede i 37. minut til 1-1 på mål af Henrik Strømberg – det slog ikke Tuse ud – tværtimod – for to minutter efter sendte Daniel Skov Nielsen bolden i Frems mål til 1-2 og inden Frem var kommet sig over den scoring, gjorde Frederik Thor det til 1-3 minuttet efter.

Dermed kunne Tuse gå til pause med en 1-3 føring.

Tuse var i det hele taget på dupperne i lørdagens kamp i håbet om at redde pladsen i Sjællandsserien.

I 68. minut udbyggede Mathias Friis Jensen således Tuses scoring til 1-4 og inden dommeren fløjtede kampen af, gjorde Kasper Holst det til 1-5.

På trods af den målrige sejr, så var det i sig selv ikke nok for Tuse for at få lov til at blive i Sjællandsserien – men med matematisk held – nedrykninger i højere rækker, målscore og placering taget i betragtning, lykkedes det alligevel Tuse at undgå nedrykning.