Ny betonfabrik på vej i Svinninge

Den ny betonelementfabrik skal ligge på Nordgårde i Jyderup. Foto: Google Streetview


Der er arbejdspladser på vej til Svinninge hvor den vestjyske virksomhed Industri Beton Holding vil etablere en ny betonelementfabrik.

Virksomheden har i forvejen tre betonelementfabrikker, men har nu besluttet at udvidde med en ny fabrik i Svinninge for at komme tættere på kunderne i hovedstadsområdet:

– Vi har i forvejen 3 betonelementfabrikker i Jylland og er begunstiget af gode tider i byggebranchen. Specielt i og omkring de store byer udføres meget nybyggeri, og vi har indtil nu produceret alle vores elementer vest for Storebælt,” siger adm. direktør Karsten Sandal og fortsætter:

– Vi har været heldige at komme i betragtning som leverandør til mange store byggerier i hovedstadsområdet, og en meget stor del af vores salg er gået hertil. Vi har derfor følt det nødvendigt at komme tættere på vores kunder, og det behov bliver nu dækket med den nye fabrik i Svinninge.

Virksomheden har købt eksisterende bygninger og areal på Nordgårde i Svinninge og planen er, at man efter sommerferien vil begynde at montere produktionsudstyr på fabrikken. Dette arbejde forventes at være afsluttet omkring nytår, så fabrikken efter planen kan producere de første betonelementer i 1. kvartal 2018.

Ifølge direktør Karsten Sandal forventer man, at kunne beskæftige 40-50 ansatte i løbet af 2018 og yderligere 10-20 ansatte i 2019. Hertil kommer arbejdspladser i forbindelse med byggeriet samt hele logistikdelen omkring produktionen.

Denne artikel er publiceret den 11. juni 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply