Lokal virksomhed skal opføre almene boliger i Københavns Nordhavn

Illustration af Orienten: KHS arkitekter A/S og Dorte Mandrup Arkitekter A/S


Daurehøj Erhvervsbyg A/S i Tuse sikrede sig i går en vigtig kontrakt, der betyder, at virksomheden skal stå for opførelsen af Københavns Nordhavns kommende lille ”by” Orienten.

Projektet, der har en hovedentreprisesum på 174 mio. kr., opføres som to hele karréer og kommer til at indeholde 107 almene boliger, heraf 9 ungdomsboliger, 24 serviceboliger samt erhvervslokaler, som bl.a. kommer til at huse en café, en restaurant og en børneinstitution.

– Sagen er et super spændende projekt og et rigtig godt initiativ. Det giver nemlig helt almindelige mennesker mulighed for at bosætte sig på Nordhavnens meget eksklusive lokalitet, som ellers har været forbeholdt dyre ejerboliger, fortæller Birger Daurehøj, direktør og ejer af Daurehøj Erhvervsbyg A/S.

Byggeprojektet går allerede i gang d. 30 juli, og det forventes at stå færdigt i sommeren 2019.

Denne artikel er publiceret den 10. juni 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply