29. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det startede lovende, da Holbæk B&I mandag var på besøg hos Svendborg FC i den tredje sidste runde af nedrykningsspillet i 2. division.

Holbæk kom foran efter 32 minutter, da Ferdinand Bangsgaard sendte bolden i Svendborgs mål.

Føringen holdt indtil 13 minutter inde i 2. halvleg, da Fabrice N’Dong udlignede til 1-1 for Svendborg.

Længe så det ud som om, at de to hold skulle dele pointene, og selvom det ikke var optimalt for Holbæk, så var det bedre, end det resultat, som kampen endte med.

For i overtiden gjorde Sigurd Schøndorf det til 2-1 – noget nær et katastrofalt resultat for Holbæk og klubbens ønske om også at spille i 2. division i næste sæson.

Fredensborg og Vejgaard er med henholdsvis 15 og 14 point allerede ude af 2. division. Og selvom det ikke er umuligt, så ser det dog svært ud for Holbæk, hvis holdet skal undgå, at følge efter ned i Danmarksserien. Holbæk har nemlig fire point til stregen.

Kristoffer Dirksen og Sebastian Blomqvist Johansen blev i øvrigt begge præsenteret for det gule kort. Det betyder, at ingen af dem vil være med i næste kamp, der spilles hjemme mod Næsby på lørdag. Det er i øvrigt sidste hjemmekamp i denne sæson.