Fik stjålet sin pung i Føtex-elevator

Foto: Politi.dk


Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra vidner i forbindelse med et tricktyveri mod en 67-årig kvinde i Føtex torsdag eftermiddag.

Kvinden anmeldte klokken 16.39 at hun i forbindelse med indkøb i Føtex havde fået stjålet sin pung, som hun dog havde fået tilbage med alt indhold i.

Hun ville tage elevatoren fra supermarkedet til P-kælderen, men en mand spærrede dørlukningen i ca. 2 minutter, medens manden talte i telefon, indtil en anden mand kom løbende ind i elevatoren. Alle tre kørte ned med elevatoren, og undervejs mærkede den 67-årige noget ved sin skuldertaske, hvor hendes pung befandt. Pungen var i løbet af elevatorturen blevet stjålet, og instinktivt langede hun ud efter en mappe, som den ene mand medbragte. Hendes pung faldt ned på gulvet, og de to mænd forsvandt skyndsomt væk i P-kælderen. Alt indhold var til stede i pungen.

Politiet ledte uden held efter de to mænd som blev beskrevet som:

A: Mand, Østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 165-170 cm, spinkel af bygning. Brun hudfarve og sort kort hår. Han talte engelsk og var iført en mørk jakke og mørke bukser.

B: Mand, Østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-175 cm og almindelig af bygning. Han havde kort sort hår, som var helt kort hår i siderne, længere på toppen og brun hud. Han talte engelsk og var iført lys habitjakke, mørke bukser og medbragte en mappe.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd i området ved Føtex eller på deres flugt væk fra stedet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 2. juni 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply