Holbæk tabte på hjemmebane efter spændende kamp

Jonas Thomsen bringer Holbæk foran 1-0. Foto: Rolf Larsen.


Det var en (lidt for) spændende kamp, da Holbk B&I torsdag aften tog i mod VSK Århus på Holbæk Stadion.

Holbæk holdt i det meste af kampen spillet på gæsternes banehalvdel og lagde et stort press. Bare i løbet af det første kvarter havde Holbæk to-tre gode chancer, der dog desværre endte forbi eller over målet.

Presset gav pote og efter 26 minutter sendte Jonas Thomsen bolden forbi Århusianernes målmand til 1-0.

Holbæk fortsatte med at presse, men Århusianerne viste, at de kunne rykke hurtigt og i 29. minut udlignede Adam Marcel Nielsen til 1-1 efter et langt indkast ind foran Holbæks mål.

Mens Holbæk forsøgte at ryste målet af sig, benyttede gæsterne lejligheden til at sætte et lynhurtigt angreb ind i 32. minut hvor Frederik Høgh Jensen bragte Århusianerne foran 1-2.

Kort efter var det Holbæk som fik bolden ind i nettet, men målet blev ikke anerkendt og var dermed endnu en af flere gode chancer som hjemmeholdet havde i resten af halvanden.

Efter pausen fortsatte Holbæk med at presse modstanderne og havde den største kontrol over spillet. Men Århusianernes hurtige ryk og målmandens spark langt ind på Holbæks banehalvdel overrumblede hjemmeholdet og viste, at gæsternes angreb kunne være giftige.

Det var alligevel Holbæk som fik det første mål i 2. halvleg, da Jonas Thomsen udlignede til 2-2 efter 60 minutters spil.

I 83. minut bragte Marcus Sloth Jørgensen så Århusianerne foran 2-3 og derefter forsøgte gæsterne at tage luften ud af spillet.

Dommeren lagde fem minutter til, og da de var ved at være gået blev der talt meget om sekunder både fra trænerbænken og på banen. Så meget, at det fik dommer Patrick Stenzel Rasmussen til at sige, at de 5 minutter var minimum. Det lagde en dæmper på gæsternes trang til at trække tiden ud og Holbæk fik en sidste chance, hvor alle mand blev sat ind foran gæsternes mål, mens Birol Serinkanli sparkede hjørnespark. Desværre bar satsningen ikke frugt og kampen blev fløjtet af med en 2-3 sejr til VSK Aarhus.

Der blev givet både gule og råde kort. Størstedelen stod gæsterne for, hvor både Adam Marcel Nielsen, Peter Møller og Frederik Rash Høgh Jensen fik gule kort. Peter Møller formåede enda at få det røde kort – tre minutter efter han var blevet skiftet ud. Han måtte dermed forlade bænken og gå i omklædningsrummet. Jonas Thomsen fik det eneste gule kort på Holbæk-holdet.

Torsdagens nederlag betyder, at Holbæk stadig ligger på den forkerte side af nedrykningsstregen. Der er tre runder tilbage i nedrykningsspillet og næste kamp spilles på mandag, hvor Holbæk er på besøg hos FC Svendborg.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 1. juni 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply