Se på kunst på Orødagen

Udsnit af billed af Elspeth Berrie Larsen. Kan ses på Orø-Holbæk Overfarten. (PRfoto)


Som vi tidligere har skrevet, så er der Orødag søndag d. 4. juni. Og blandt de mange aktiviteter, er der også kunstudstillinger.

I Forsamlingshuset på Brøndevej 24, udstiller Bente Porsby og Jesper Olesen farverige billeder i spisesalen. Der er fernisering på Orødagen kl. 14.00. Samme sted spiller Susanne Bram med trio, som er Allan Ivarson på bas og Chris Hansen på trommer.

På Holbæk-færgen åbner vi en spritny udstilling af Elspeth Barrie Larsen, som har givet den titlen ”Orøsteder – Forår 2017.”

Der er tale om 9 billeder udført i akvarel og collage.

Disse 9 udvalgte steder set fra oven er knyttet til et frimærke, der ligesom stedet bærer en historie med sig. Set ovenfra er de firkantede grunde som frimærker, hvor de lige linier skabt af mennesker, møder naturens runde og vildtvoksende former.
Frimærkerne har Elspeth arvet af to Orø-boere, og på denne måde kommer de til at fungere som en slags kortlægning af ”Orø-steder”.

Det fejres med et glas vin på afgangen 11.30 fra Holbæk og frem til Orø-afgangen 12.30 d. 1. juni.
Og det fejres også med lidt ”bobler” til Elspeth’s udstilling sammen med Ferniseringen på Forsamlingshuset for udstillingen og for musikken med Susanne Bram’s Trio på Orødagen kl. 14.00,

Denne artikel er publiceret den 28. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply