Ballade ved Fakta endte med sigtelser for spritkørsel og kørsel uden førerret

Foto: Rigspolitiet.

Torsdag aften kort før klokken 21 fik politiet en anmeldelse om, at der havde været uorden ved Fakta-supermarkedet i Holbæk, og en af urostifterne, som muligvis var påvirket, var kørt fra stedet i en bil.

Vidner havde aflæst bilens nummerplade, så politiet satte kursen i retning mod bilejerens bopæl syd for Holbæk. Undervejs traf politiet en knallertkører på Ringstedvej i Brorfelde, der ikke anvendte styrthjelm under kørslen. Det viste sig pudsigt nok, at være ejeren af bilen, der var kørt fra Holbæk lidt tidligere. Knallertkøreren – en 34-årig mand fra Holbæk – var påvirket af spiritus under kørslen på 30-knallerten.

Den 34-årige blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel på knallerten. Da han i forvejen var frakendt kørekortet, blev han også sigtet for at have kørt både på knallerten og i bilen væk fra supermarkedet i Holbæk. Endvidere blev han også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i forbindelse med uordenen ved Fakta i Holbæk.

Hvad uorden nærmere bestod i, kan politiet ikke oplyse på nuværende tidspunkt.

Den 34-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og kan se frem til at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres i retten.

Denne artikel er publiceret den 26. maj 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply